Nincs tabu, legyen cél az edzett, egészséges medencefenék izomzat!

Sokan, nők is, de főleg a férfiak elhanyagolják a medencefenék izmainak edzését, már csak azért is mert fogalmuk sincs arról, hogy az mennyire fontos lenne. Ez az izomcsoport a helyes testtartásban és a szexualitásban is jelentős szerepet játszik, ugyanakkor felel a vizelettartás kontrolljáért is. A terhesség, a nehéz tárgyak emelése, egyes sportágak, férfiaknál a prosztata problémái komoly kihívást jelenthetnek a medencefenék izomzatára, amely ráadásul az életkor előrehaladtával meg is gyengül.

Komoly problémát jelent, hogy ezeknek az izmoknak a megismerése nem ritkán téves információkon, hibás beidegződésen alapul, gyakran összekeverik a hasi és farizmokkal, ezt megelőzni, korrigálni csak szakember segítségével lehet.

PelviPower tréning Ebben segít a PelviPower tréning, amellyel
  • jobb tartás,
  • hátfájás megszüntetése,
  • az izomzat terhesség utáni visszaállítása,
  • jobb szexualitás, nagyobb libidó, potencianövelés,
  • és az esetleges inkontinencia csökkentése, megszüntetése
érhető el.

A magnetoterápiás edzés során a medencefenék izmai érzékelhetővé, a biofeedback tréninggel meg működésük, feszítésük, lazításuk monitoron láthatóvá válnak, kialakítja, megtanítja azok önérzékelését.

Nincs semmilyen, sem műtéti, sem lézeres beavatkozás, az edzés utcai ruhában kellemes környezetben történik.

Az ingyenes próbatréningen megismerheti a biofeedback tréninget, megtudhatja, mennyire ismeri valójában a medencefenék izmait, a magnetoterápiás tréningen bemutatjuk a különböző edzések beállításait, hatásait.

Szánjon 5 percet a PelviPower tréning megismerésére!
PelviPower tréning