PELVIPOWER KVÍZ

PelviPower kvíz

Az inkontinencia csak az idősebb hölgyeket érinti?
Idősebb hölgyek - változó kor
Sajnos nem igaz téves válasz
Igaz helyes válasz

Annyiban valós az állítás, hogy különböző hormonális okok miatt az idősebb hölgyek gyakrabban érintettek, de bizony a fiatal, főként szülés utáni nőknél, illetve leggyakrabban prosztataműtét utáni férfiaknál lépnek fel vizelettartási problémák, az akaratlan vizeletvesztés. Magyarországon egyes felmérések szerint a negyven feletti hölgyek harmada, a hatvan felettiek több, mint 60%-a, a férfiak ötöde, azaz számszerint körülbelül 800.000 ember szenved ettől a problémától.

Az inkontinenciának több fajtája van?
inkontinencia fajtái
Sajnos nem igaz téves válasz
Igaz helyes válasz

Az inkontinenciának több formája van, pl a stressz (terheléses) vizeletinkontinencia, a sürgősségi vagy késztetéses (urge) vizeletinkontinencia, a kevert inkontinencia, de ide sorolható a székletinkontinencia is Az egyes formákról, okairól, kezelési lehetőségekről részletesen itt olvashat: https://www.inkontinencia-gatizomtorna.hu/inkontinencia A PelviPower tréning különböző programjai valamennyi vizelettartási panasz, sőt székletinkontinencia esetén is sikerrel alkalmazhatók.

A PelviPower tréning nemcsak inkontinencia esetén hatásos
hátfájás, libidó növelése, potenciaproblémák kezelése, teljesítmény növelése esetén is
Téves válasz, a PelviPower nemcsak inkontinencia esetén hatásos téves válasz
Igen, nemcsak inkontinencia esetén hatásos helyes válasz

A PelviPower tréning a medencefenék izomzatát edzi, ami természetesen alkalmas inkontinencia ellen, de a speciális programokkal kiváló eredményeket lehet elérni hátfájás, libidó növelése és potenciaproblémák kezelése, sportolóknál pedig teljesítmény növelése esetén is. A PelviPower magnetoterápia és a biofeedback tréning együttesen biztosíthatják a kívánt cél elérését!

Mindig 3 PelviPower tréningre van szükség?
személyreszabott tréning
Nem, nem mindig 3 tréningre van szükség téves válasz
Eltalálta, hamis az állítás helyes válasz

A szükséges tréningek száma egyénileg változik, függ az inkontinencia okától, formájától és súlyosságától. Leggyakrabban 10-15 alkalommal, 15-20 kezelésre van szükség, amibe beletartoznak úgy a biofeedback, mint a mágnesterápiás tréningek is. Az igaz, hogy gyakran már az első alkalom után érezhető a hatása, de hosszútávú eredményt többnyire az előre kidolgozott, ajánlott programokkal, lehet elérni. Azt, hogy kinek melyikre és tréningre van szüksége, az előzetes szakorvosi vizsgálat alapján lehet eldönteni. Itt kell azt is tisztázni, hogy van- akár átmenetileg is bármilyen kizáró oka (pl. terhesség, pacemaker, fém implantátum, epilepszia) a mágnesterápiás kezelésnek.

A PelviPower magnetoterápia egy non-invazív kezelés
non-invazív kezelés
Sajnos nem jó a válasz téves válasz
Eltalálta, igaz az állítás helyes válasz

A magnetoterápia, vagy másképp a mágnesszékes kezelés egy nem műtéti, non-invazív kezelés, a beteg felöltözve, egy fotelben, annak háttámláját és lábtartóját az igényeknek megfelelő magasságba állítva kényelmesen ül. A kezelés ideje 15-20 perc, ezalatt olvashat, beszélgethet, semmiféle eszközt nem kell nem kell sem végbelébe, sem hüvelyébe helyezni, a kezelést az ülés alatt elhelyezett mágnestekercsek biztosítják,amik az idegekben olyan potenciálkülönbséget hoznak létre, amelyek az izmok összehúzódásához, vagyis a medencefenék izmainak erősítéséhez vezetnek, így csökken az inkontinencia mértéke. A PelviPower készülék által kibocsátott mágneses mező erőssége miatt semmiféle káros mellékhatással nem kell számolni.

Értékelés

Inkontinencia

Inkontinencia gátolja Önt mindennapi tevékenységeiben?
Akkor PelviPower magnetoterápia kezelés a legmodernebb technológiával. Legyen az vizelettartási probléma, vagy a meggyengült medencefenék izomzat következtében kialakult hátfájás, akkor a Pelvipower magnetoterápia és a biofeedback edzés együttes terápiája segíthet
A vizelettartás problémája kezelhető!
Ne habozzon, kérje próbatréningünket!
Biofeedback és magnetoterápiás edzés most 8.000 Ft helyett akciósan csak 1.000 Ft

Vizeletcsepegés Prosztataműtét után Magnetoterápia Gátizom Sürgősségi inkontinencia Próbatréning Gátizomtorna Stresszinkontinencia, túlfolyásos inontinencia Vizelettartás Inkontinencia-mágnesterápia Kezelés, gyógyítás Inkontinencia kezelés Hólyaggyengeség, gyakori vizelési inger - inkontinencia kezelés Prostatectomia, prosztataműtét utáni kezelés vizelettartásra Prostata betegség Szülés utáni torna Szülés után Kezelési lehetőségek Inkontinencia-Biofeedback Mágnesszékes kezelés
Egészségpénztári kártyát elfogadunk