Nincs tabu, legyen cél az edzett, egészséges medencefenék izomzat!

Sokan, nők is, de főleg a férfiak elhanyagolják a medencefenék izmainak edzését, már csak azért is mert fogalmuk sincs arról, hogy az mennyire fontos lenne. Ez az izomcsoport a helyes testtartásban és a szexualitásban is jelentős szerepet játszik, ugyanakkor felel a vizelettartás kontrolljáért is. A terhesség, a nehéz tárgyak emelése, egyes sportágak, férfiaknál a prosztata problémái komoly kihívást jelenthetnek a medencefenék izomzatára, amely ráadásul az életkor előrehaladtával meg is gyengül.

Komoly problémát jelent, hogy ezeknek az izmoknak a megismerése nem ritkán téves információkon, hibás beidegződésen alapul, gyakran összekeverik a hasi és farizmokkal, ezt megelőzni, korrigálni csak szakember segítségével lehet.

PelviPower tréning Ebben segít a PelviPower tréning, amellyel
  • jobb tartás,
  • hátfájás megszüntetése,
  • az izomzat terhesség utáni visszaállítása,
  • jobb szexualitás, nagyobb libidó, potencianövelés,
  • és az esetleges inkontinencia csökkentése, megszüntetése
érhető el.

A magnetoterápiás edzés során a medencefenék izmai érzékelhetővé, a biofeedback tréninggel meg működésük, feszítésük, lazításuk monitoron láthatóvá válnak, kialakítja, megtanítja azok önérzékelését.

Nincs semmilyen, sem műtéti, sem lézeres beavatkozás, az edzés utcai ruhában kellemes környezetben történik.

A próbatréningen megismerheti a biofeedback tréninget, megtudhatja, mennyire ismeri valójában a medencefenék izmait, a magnetoterápiás tréningen bemutatjuk a különböző edzések beállításait, hatásait.

Szánjon 5 percet a PelviPower tréning megismerésére!
PelviPower tréning