GranVital Shop

Hátfájás enyhítése, izomerősítés

Hátfájás enyhítése, izomerősítés

PelviPower tréning hátfájásra

Szinte mindenki találkozott már a problémával, a hátfájás, a lumbágó, az isiász sajnos majdnem mindenkinek ismerős. A tünetek jelentkezhetnek egyszeri, rövidebb ideig tartó akut hátfájás formájában, de lehet krónikus, hosszabbtávú betegség jele is. Ezen tünetek és adott esetben a kiváltó okok enyhítésére is alkalmas a PelviPower kezelés, amelynek alkalmazását és személyre szabását kizárólag szakorvosi vizsgálatot követően lehet meghatározni. A páciens kikérdezése, vizsgálata, a tünetek megismerése és egy próbatréning után eldönthető, hogy melyik PelviPower tréning a legmegfelelőbb, melyikkel lehet a megfelelő hatást elérni.
Hátfájás enyhítése-PelviPower
HÁTFÁJÁS
 • Hátfájdalom
 • Izomlazítás
 • Izomerősítés
 • Testtartás javítása
A medence- és gátizomzat szorosan kapcsolódik a hátizmokhoz. A gyenge gátizomzat gyakran okoz hátfájást, a gyenge hátizmok, a rossz testtartás gyengíti a gátizomzatot, sőt akár hasfali sérvet is okozhat. A gátizomzat erősítése normalizálja a környező izomzat tónusát. Ez másodlagos hatásként a lumbágó tüneteinek javulását eredményezheti. A PelviPower tréning megerősíti medence- és gátizmokat, ezzel jelentős mértékben javítja testtartást és a hátizomzat relaxációját.

 • A medencefenék izomzat megerősítése PelviPower mágneses terápiával
 • Kényelmes és fájdalommentes tréning
 • Nem invazív, azaz egy széken ülve, utcai ruhában történik az edzés
 • Nagyobb hatékonyság, mint a hagyományos edzésnél
 • Tudományos tanulmányokkal igazolt
 • Már az első kezelés után érezhető izomstimulációs hatás
 • A szakorvosi vizsgálatot követően személyreszabott tréning meghatározása

Sport, Izom, Mobilitás


Az izmok karbantartásához, regenerálásához ajánljuk:
NAVELO Mobility Roll-on

NAVELO Mobility Roll-on

9,90 EUR

Navelo Roll On hőhatással (50 ml) -
A termék közvetlenül a kívánt helyen alkalmazható. Különösen hatásos az ízületekre, valamint hát- és vállfájdalmak esetén. Roll-On intenzív felmelegedő tulajdonsággal. Már kis mennyiség is elegendő belőle - a forróvizes palack már a múlté! Kapszaicinmentes!

Súlyosabb esetekre
NAVELO Mobility Spray

NAVELO Mobility Spray

19,90 EUR

Navelo izomspray (150 ml) -
Ezt a terméket közvetlenül a kívánt helyre fújjuk. Az izomspray egy innovatív termék élénkítő, pattogó - először hideg, majd meleg hatással. Ideális a masszázsok hatásainak támogatására.

Akut esetekre
NAVELO Mobility Cream

NAVELO Mobility Cream

22,90 EUR

Navelo mentolos izomkrém (150 ml) -
A termék az egész testre alkalmazható és igény szerint kell használni. Nagyobb felületek kezelhetők vele. A krémet forrásvízzel fejlesztették, hozzájárul az életminőség és a jó közérzet növeléséhez. Fizikoterapeuták tesztelték a gyakorlatban, ideális a masszázsok hatásainak támogatására is.
12 órás hatás
Blokádok, feszültségek, sportsérülések

Inkontinencia

Inkontinencia gátolja Önt mindennapi tevékenységeiben?
Akkor PelviPower magnetoterápia kezelés a legmodernebb technológiával. Legyen az vizelettartási probléma, vagy a meggyengült medencefenék izomzat következtében kialakult hátfájás, akkor a Pelvipower magnetoterápia és a biofeedback edzés együttes terápiája segíthet
A vizelettartás problémája kezelhető!
Ne habozzon, kérje próbatréningünket!
Biofeedback és magnetoterápiás bemutató edzés most 8.000 Ft helyett akciósan csak 1.000 Ft

Gátizomtorna Vizeletcsepegés Vizelettartás PelviPower tréning árak Prostata betegség Stresszinkontinencia, túlfolyásos inontinencia Kezelés, gyógyítás Magnetoterápia Prosztataműtét után Gátizom Inkontinencia-mágnesterápia Szülés utáni torna Prostatectomia, prosztataműtét utáni kezelés vizelettartásra Inkontinencia kezelés Próbatréning Hólyaggyengeség, gyakori vizelési inger - inkontinencia kezelés Kezelési lehetőségek Szülés után Inkontinencia-Biofeedback Sürgősségi inkontinencia
Egészségpénztári kártyát elfogadunk