Hátfájás enyhítése, izomerősítés

Hátfájás enyhítése, izomerősítés

PelviPower tréning hátfájásra

Szinte mindenki találkozott már a problémával, a hátfájás, a lumbágó, az isiász sajnos majdnem mindenkinek ismerős. A tünetek jelentkezhetnek egyszeri, rövidebb ideig tartó akut hátfájás formájában, de lehet krónikus, hosszabbtávú betegség jele is. Ezen tünetek és adott esetben a kiváltó okok enyhítésére is alkalmas a PelviPower kezelés, amelynek alkalmazását és személyre szabását kizárólag szakorvosi vizsgálatot követően lehet meghatározni. A páciens kikérdezése, vizsgálata, a tünetek megismerése és egy próbatréning után eldönthető, hogy melyik PelviPower tréning a legmegfelelőbb, melyikkel lehet a megfelelő hatást elérni.
Hátfájás enyhítése-PelviPower
HÁTFÁJÁS
 • Hátfájdalom
 • Izomlazítás
 • Izomerősítés
 • Testtartás javítása
A medence- és gátizomzat szorosan kapcsolódik a hátizmokhoz. A gyenge gátizomzat gyakran okoz hátfájást, a gyenge hátizmok, a rossz testtartás gyengíti a gátizomzatot, sőt akár hasfali sérvet is okozhat. A gátizomzat erősítése normalizálja a környező izomzat tónusát. Ez másodlagos hatásként a lumbágó tüneteinek javulását eredményezheti. A PelviPower tréning megerősíti medence- és gátizmokat, ezzel jelentős mértékben javítja testtartást és a hátizomzat relaxációját.

 • A medencefenék izomzat megerősítése PelviPower mágneses terápiával
 • Kényelmes és fájdalommentes tréning
 • Nem invazív, azaz egy széken ülve, utcai ruhában történik az edzés
 • Nagyobb hatékonyság, mint a hagyományos edzésnél
 • Tudományos tanulmányokkal igazolt
 • Már az első kezelés után érezhető izomstimulációs hatás
 • A szakorvosi vizsgálatot követően személyreszabott tréning meghatározása

Sport, Izom, Mobilitás


Az izmok karbantartásához, regenerálásához ajánljuk:
NAVELO Mobility Roll-on

NAVELO Mobility Roll-on

9,90 EUR

Navelo Roll On hőhatással (50 ml) -
A termék közvetlenül a kívánt helyen alkalmazható. Különösen hatásos az ízületekre, valamint hát- és vállfájdalmak esetén. Roll-On intenzív felmelegedő tulajdonsággal. Már kis mennyiség is elegendő belőle - a forróvizes palack már a múlté! Kapszaicinmentes!

Súlyosabb esetekre
NAVELO Mobility Spray

NAVELO Mobility Spray

19,90 EUR

Navelo izomspray (150 ml) -
Ezt a terméket közvetlenül a kívánt helyre fújjuk. Az izomspray egy innovatív termék élénkítő, pattogó - először hideg, majd meleg hatással. Ideális a masszázsok hatásainak támogatására.

Akut esetekre
NAVELO Mobility Cream

NAVELO Mobility Cream

22,90 EUR

Navelo mentolos izomkrém (150 ml) -
A termék az egész testre alkalmazható és igény szerint kell használni. Nagyobb felületek kezelhetők vele. A krémet forrásvízzel fejlesztették, hozzájárul az életminőség és a jó közérzet növeléséhez. Fizikoterapeuták tesztelték a gyakorlatban, ideális a masszázsok hatásainak támogatására is.
12 órás hatás
Blokádok, feszültségek, sportsérülések

Inkontinencia

Inkontinencia gátolja Önt mindennapi tevékenységeiben?
Akkor PelviPower magnetoterápia kezelés a legmodernebb technológiával. Legyen az vizelettartási probléma, vagy a meggyengült medencefenék izomzat következtében kialakult hátfájás, akkor a Pelvipower magnetoterápia és a biofeedback edzés együttes terápiája segíthet
A vizelettartás problémája kezelhető!
Ne habozzon, kérje próbatréningünket!
Biofeedback és magnetoterápiás bemutató edzés most 8.000 Ft helyett akciósan csak 1.000 Ft

Inkontinencia kezelés Sürgősségi inkontinencia Szülés utáni torna Inkontinencia-Biofeedback Kezelési lehetőségek Hólyaggyengeség, gyakori vizelési inger - inkontinencia kezelés Prosztataműtét után Szülés után Gátizomtorna Vizelettartás Magnetoterápia Kezelés, gyógyítás Prostata betegség Gátizom PelviPower tréning árak Vizeletcsepegés Inkontinencia-mágnesterápia Mágnesszékes kezelés Stresszinkontinencia, túlfolyásos inontinencia Prostatectomia, prosztataműtét utáni kezelés vizelettartásra
Egészségpénztári kártyát elfogadunk