PelviPower sportolóknak

PelviPower tréning sportolóknak

PelviPower tréning sportolóknak

A középpont ereje
Legyen az profi sportoló, vagy "csak" a mozgást, a kihívásokat kedvelő amatőr, a sikerek eléréséhez cél a teljesítmény maximalizálása, anélkül, hogy bármilyen sérülés történne. A teljesítmény nemcsak az adottságoktól, a tehetségtől függ, hanem alapvetően meghatározza az edzettség is, azaz többek között az izmok rugalmassága, teljesítőképessége, valamint a stabilitás, vagyis a helyes testtartás és a mozdulatok megfelelő kivitelezése.
Ha a stabilizáló izmok meggyengülnek, megnyúlnak, akkor a körülötte levő izmok veszik át a stabilizáló szerepet, így adott esetben túlterhelés, sőt nemritkán sérülés léphet fel, de a mozgás hatékonysága, így ezáltal a sportteljesítmény is csökken.
Cél tehát ezeknek a stabilizáló izmoknak az erősítése.

Nem elhanyagolható szempont, a különböző sportágak nem egyformán hatnak ezekre az izmokra, vannak sportágak, amelyek kifejezetten erősítik, vannak azonban olyanok, amelyek hatását mindenképpen érdemes, sőt szükséges kompenzálni. Ha meggyengül a core (mag, közép, középpont) izmok csoportjába tartozó medencefenék izomzata, amit akár a futás közbeni állandó rázkódás és persze a gravitációs hatás hölgyeknél a méh süllyedését okozhatják, ami nyomhatja a hólyagot, ezáltal vizelési ingert, sőt nemritkán akaratlan vizeletvesztést okoz.
Különösen versenysportolóknál, a sportolás abbahagyását követően, pláne hölgyeknél szülés után fordul elő a későbbiekben akaratlan vizeletvesztés, amennyiben ezen izmok edzése nem, vagy szakszerűtlenül történt meg. A medencefenék céltudatos edzésével, az izmok megismerésével és erősítésével lehet megelőzni, illetve az edzettségi állapotot karbantartani.
A betét használata erre nem alkalmas.
Többféle gátizomtorna létezik, a cél azonban közös, ezen izmok erősítése. Amennyiben megelőzés, karbantartás a cél, akkor elég heti egy-két alkalommal 10-15 percet egyénileg edzeni, ha már kialakult a probléma, akkor viszont gyakrabban, akár naponta többször is.
A helyes gátizomtorna megtanulásához, az izmok megismeréséhez mindenképpen szakember segítsége ajánlatos, a helytelen tréning akár nagyobb kárt is tud okozni!

Magnetoterápia Mágnesszék Sportolóknak Tapasztalatunk szerint az első felmérés alkalmával még azok között is ritka 30%-nál magasabb érték, akik már évek óta gátizomtornát végeznek, néhány PelviPower tréning után azonban ez már eléri a 60-70%-ot is.
A PelviPower biofeedback tréning egy integrált szenzor segítségével regisztrálja a medencefenék-izmok aktivitását, így az izmok mozgása monitoron válik láthatóvá, megtanítja a medencefenék izomzatának érzékelését.

A PelviPower MFT (magnetoterápiás) edzés ismétlődő impulzusokkal stimulálja és erősíti a medencefeneket és az azt körülvevő izomzatot, mindenkinek alkalmas, aki egyszerű, de igen hatékony tréningre vágyik.
Az edzés egy fotelben ülve, utcai ruhában történik nem invazív, magnetoterápiás edzés. Eközben a PelviPower a medence teljes izomrendszerét, valamint a feneket, a csípőt és a combot edzi. Az rpMs neuromuszkulárisan stimulálja a medence- és gátizomzatot. A mikromasszázs hatás élénkíti a vérkeringést a törzsben és az alsó ágyéki régióban.
Az edzés fájdalommentes, semmilyen kellemetlenséggel, számottevő mellékhatással nem jár.

Mindenkinek személyre szabott tréning, orvosi felügyelet mellett!

Sport, Izom, Mobilitás


Az izmok karbantartásához, regenerálásához ajánljuk:
NAVELO Mobility Roll-on

NAVELO Mobility Roll-on

9,90 EUR

Navelo Roll On hőhatással (50 ml) -
A termék közvetlenül a kívánt helyen alkalmazható. Különösen hatásos az ízületekre, valamint hát- és vállfájdalmak esetén. Roll-On intenzív felmelegedő tulajdonsággal. Már kis mennyiség is elegendő belőle - a forróvizes palack már a múlté! Kapszaicinmentes!

Súlyosabb esetekre
NAVELO Mobility Spray

NAVELO Mobility Spray

19,90 EUR

Navelo izomspray (150 ml) -
Ezt a terméket közvetlenül a kívánt helyre fújjuk. Az izomspray egy innovatív termék élénkítő, pattogó - először hideg, majd meleg hatással. Ideális a masszázsok hatásainak támogatására.

Akut esetekre
NAVELO Mobility Cream

NAVELO Mobility Cream

22,90 EUR

Navelo mentolos izomkrém (150 ml) -
A termék az egész testre alkalmazható és igény szerint kell használni. Nagyobb felületek kezelhetők vele. A krémet forrásvízzel fejlesztették, hozzájárul az életminőség és a jó közérzet növeléséhez. Fizikoterapeuták tesztelték a gyakorlatban, ideális a masszázsok hatásainak támogatására is.
12 órás hatás
Blokádok, feszültségek, sportsérülések

Inkontinencia

Inkontinencia gátolja Önt mindennapi tevékenységeiben?
Akkor PelviPower magnetoterápia kezelés a legmodernebb technológiával. Legyen az vizelettartási probléma, vagy a meggyengült medencefenék izomzat következtében kialakult hátfájás, akkor a Pelvipower magnetoterápia és a biofeedback edzés együttes terápiája segíthet
A vizelettartás problémája kezelhető!
Ne habozzon, kérje próbatréningünket!
Biofeedback és magnetoterápiás edzés most 8.000 Ft helyett akciósan csak 1.000 Ft

Inkontinencia-Biofeedback Hólyaggyengeség, gyakori vizelési inger - inkontinencia kezelés Szülés után Gátizomtorna Stresszinkontinencia, túlfolyásos inontinencia Szülés utáni torna Kezelés, gyógyítás Prosztataműtét után Kezelési lehetőségek Vizelettartás Vizeletcsepegés Inkontinencia kezelés Gátizom Mágnesszékes kezelés Sürgősségi inkontinencia Inkontinencia-mágnesterápia Prostata betegség Próbatréning Prostatectomia, prosztataműtét utáni kezelés vizelettartásra Magnetoterápia
Egészségpénztári kártyát elfogadunk