GranVital Shop

PelviPower sportolóknak

PelviPower tréning sportolóknak

PelviPower tréning sportolóknak

A középpont ereje
Legyen az profi sportoló, vagy "csak" a mozgást, a kihívásokat kedvelő amatőr, a sikerek eléréséhez cél a teljesítmény maximalizálása, anélkül, hogy bármilyen sérülés történne. A teljesítmény nemcsak az adottságoktól, a tehetségtől függ, hanem alapvetően meghatározza az edzettség is, azaz többek között az izmok rugalmassága, teljesítőképessége, valamint a stabilitás, vagyis a helyes testtartás és a mozdulatok megfelelő kivitelezése.
Ha a stabilizáló izmok meggyengülnek, megnyúlnak, akkor a körülötte levő izmok veszik át a stabilizáló szerepet, így adott esetben túlterhelés, sőt nemritkán sérülés léphet fel, de a mozgás hatékonysága, így ezáltal a sportteljesítmény is csökken.
Cél tehát ezeknek a stabilizáló izmoknak az erősítése.

Nem elhanyagolható szempont, a különböző sportágak nem egyformán hatnak ezekre az izmokra, vannak sportágak, amelyek kifejezetten erősítik, vannak azonban olyanok, amelyek hatását mindenképpen érdemes, sőt szükséges kompenzálni. Ha meggyengül a core (mag, közép, középpont) izmok csoportjába tartozó medencefenék izomzata, amit akár a futás közbeni állandó rázkódás és persze a gravitációs hatás hölgyeknél a méh süllyedését okozhatják, ami nyomhatja a hólyagot, ezáltal vizelési ingert, sőt nemritkán akaratlan vizeletvesztést okoz.
Különösen versenysportolóknál, a sportolás abbahagyását követően, pláne hölgyeknél szülés után fordul elő a későbbiekben akaratlan vizeletvesztés, amennyiben ezen izmok edzése nem, vagy szakszerűtlenül történt meg. A medencefenék céltudatos edzésével, az izmok megismerésével és erősítésével lehet megelőzni, illetve az edzettségi állapotot karbantartani.
A betét használata erre nem alkalmas.
Többféle gátizomtorna létezik, a cél azonban közös, ezen izmok erősítése. Amennyiben megelőzés, karbantartás a cél, akkor elég heti egy-két alkalommal 10-15 percet egyénileg edzeni, ha már kialakult a probléma, akkor viszont gyakrabban, akár naponta többször is.
A helyes gátizomtorna megtanulásához, az izmok megismeréséhez mindenképpen szakember segítsége ajánlatos, a helytelen tréning akár nagyobb kárt is tud okozni!

Magnetoterápia Mágnesszék Sportolóknak Tapasztalatunk szerint az első felmérés alkalmával még azok között is ritka 30%-nál magasabb érték, akik már évek óta gátizomtornát végeznek, néhány PelviPower tréning után azonban ez már eléri a 60-70%-ot is.
A PelviPower biofeedback tréning egy integrált szenzor segítségével regisztrálja a medencefenék-izmok aktivitását, így az izmok mozgása monitoron válik láthatóvá, megtanítja a medencefenék izomzatának érzékelését.

A PelviPower MFT (magnetoterápiás) edzés ismétlődő impulzusokkal stimulálja és erősíti a medencefeneket és az azt körülvevő izomzatot, mindenkinek alkalmas, aki egyszerű, de igen hatékony tréningre vágyik.
Az edzés egy fotelben ülve, utcai ruhában történik nem invazív, magnetoterápiás edzés. Eközben a PelviPower a medence teljes izomrendszerét, valamint a feneket, a csípőt és a combot edzi. Az rpMs neuromuszkulárisan stimulálja a medence- és gátizomzatot. A mikromasszázs hatás élénkíti a vérkeringést a törzsben és az alsó ágyéki régióban.
Az edzés fájdalommentes, semmilyen kellemetlenséggel, számottevő mellékhatással nem jár.

Mindenkinek személyre szabott tréning, orvosi felügyelet mellett!

Sport, Izom, Mobilitás


Az izmok karbantartásához, regenerálásához ajánljuk:
NAVELO Mobility Roll-on

NAVELO Mobility Roll-on

9,90 EUR

Navelo Roll On hőhatással (50 ml) -
A termék közvetlenül a kívánt helyen alkalmazható. Különösen hatásos az ízületekre, valamint hát- és vállfájdalmak esetén. Roll-On intenzív felmelegedő tulajdonsággal. Már kis mennyiség is elegendő belőle - a forróvizes palack már a múlté! Kapszaicinmentes!

Súlyosabb esetekre
NAVELO Mobility Spray

NAVELO Mobility Spray

19,90 EUR

Navelo izomspray (150 ml) -
Ezt a terméket közvetlenül a kívánt helyre fújjuk. Az izomspray egy innovatív termék élénkítő, pattogó - először hideg, majd meleg hatással. Ideális a masszázsok hatásainak támogatására.

Akut esetekre
NAVELO Mobility Cream

NAVELO Mobility Cream

22,90 EUR

Navelo mentolos izomkrém (150 ml) -
A termék az egész testre alkalmazható és igény szerint kell használni. Nagyobb felületek kezelhetők vele. A krémet forrásvízzel fejlesztették, hozzájárul az életminőség és a jó közérzet növeléséhez. Fizikoterapeuták tesztelték a gyakorlatban, ideális a masszázsok hatásainak támogatására is.
12 órás hatás
Blokádok, feszültségek, sportsérülések

Inkontinencia

Inkontinencia gátolja Önt mindennapi tevékenységeiben?
Akkor PelviPower magnetoterápia kezelés a legmodernebb technológiával. Legyen az vizelettartási probléma, vagy a meggyengült medencefenék izomzat következtében kialakult hátfájás, akkor a Pelvipower magnetoterápia és a biofeedback edzés együttes terápiája segíthet
A vizelettartás problémája kezelhető!
Ne habozzon, kérje próbatréningünket!
Biofeedback és magnetoterápiás bemutató edzés most 8.000 Ft helyett akciósan csak 1.000 Ft

Kezelés, gyógyítás Magnetoterápia Szülés utáni torna PelviPower tréning árak Vizeletcsepegés Prosztataműtét után Gátizomtorna Inkontinencia-Biofeedback Mágnesszékes kezelés Próbatréning Prostata betegség Hólyaggyengeség, gyakori vizelési inger - inkontinencia kezelés Inkontinencia-mágnesterápia Vizelettartás Prostatectomia, prosztataműtét utáni kezelés vizelettartásra Stresszinkontinencia, túlfolyásos inontinencia Kezelési lehetőségek Gátizom Sürgősségi inkontinencia Inkontinencia kezelés
Egészségpénztári kártyát elfogadunk