A PelviPower tréning fokozza a sejtek anyagcseréjét, stimulálja a mély, és a felületi szövetrétegeket is, ezzel jelentősen javítva a bőr jobb vérellátását és a szövetek feszességét, vagyis támogatja a narancsbőr, a cellulit, a gyenge kötőszövetek elleni küzdelmet.

A változókori panaszok is pozitívan befolyásolhatóak, hiszen a szövetek stimulálása és a fokozott sejtanyagcsere növeli a libidót, a nemi vágyat és az orgazmuskészséget is.

Narancsbőr, cellulit

NARANCSBŐR, CELLULIT

Akár fiatal, akár idős, lehet sovány, vagy telt, de sajnos szinte valamennyi nőnek okoznak problémát a hasra, csípőre, fenékre és combra rakódó hullámzó zsírpárnák, ami azonban nem feltétlenül törvényszerű. A szervezet által fel nem használt cukor mint zsír halmozódik fel a kötőszövetekben, csökken a rugalmassága, és mivel ez a bőr felszíne felé halmozódik, ezért a bőr egyenetlenné válik. Persze ezt a folyamatot a kevés mozgás, a helytelen táplálkozás és genetikai okok is befolyásolhatják. Az is nyilvánvaló, hogy a narancsbőr elsősorban a comb és csípő területén jelentkezik, ennek magyarázata, hogy a testünk zsírtartaléka itt a legnagyobb.

Szinte alig akad olyan hölgy, aki valamilyen formában ne vette volna fel a harcot a narancsbőr ellen, kipróbált ezerféle hatásos és hatástalan módszert, fogyókúrázott, tornázott, aztán jöhetett a váltott zuhany és a szauna, de nem maradt ki a méregtelenítés, a lúgosítás, na és a végtelen mennyiságű étrendkiegészítő, a búzacsíra-kivonat, a barackmagolaj, a rozmaring, a ginzeng és a...

A medence- és gátizomzat testünk egyik legfontosabb izomcsoportja. Tartást ad a belső szerveknek és hozzájárul a kiegyensúlyozott testformához a csípő, a medencetájék és a has területén. A PelviPower tréning fokozza a vérellátást és az anyagcserét a bőr alatti zsírszövetekben, a fenék-, a comb- és a hasizmok feszesebbé válnak, ezáltal csökkenthetők a cellulit kontúrok.

Libidó növelése

LIBIDÓ

Bár sok nő élvezi a szexualitást, megvan a vágy, de az izgalom fokozása mégsem elegendő ahhoz, hogy leküzdjék az egyedileg eltérő orgazmusküszöböt. A gátizomzat fontos szerepet játszik a szexuális élményben is. Méltán tekinthető a vágy központjának, hiszen körbeveszi az egész hüvelyt. A rendszeres gátizom edzés elősegíti a vérkeringést és az örömérzetet, nő az orgazmuskészség, javul a teljes test érzése. A PelviPower tréninggel több örömet élhet át, újra élvezheti a szexuális életet!

VÁLTOZÓ KOR

A PelviPower kezelés csökkenti a szexuális élet zavarait, növeli a nemi vágyat, kezeli a hólyaggyengeség okozta vizelettartási problémákat.

Erősítse meg medence- és gátizomzatát, maradjon lendületes és érezze magát biztonságban a változókor éveiben is!