DR. ZOMBORY ILDIKÓ

„A személyre szabott orvoslás magas fokon”

DR. ZOMBORY ILDIKÓ Munkám és a fő profilom, a belgyógyászati szakorvosi tevékenység, a gyógyítás, magas szintű differenciál diagnosztika, és szűrővizsgálatok végzése.

Több, mint 30 éve elkötelezett vagyok a betegek gyógyítása iránt, fontos számomra a legkorszerűbb szemlélet alkalmazása és a szakmai alázat. Azon kevesek közé tartozom, akik nem engedik el a páciensek kezét fontos a folyamatos figyelés, követés, gyógyítás.

Specialitásom, egy komplex diagnosztikai eljárás, metodika, terápia és gondozás.

Ennek kapcsán a pácienseket teljes egészében tekintem és vizsgálom, minden problémájukat feltérképezem, környezetüket megismerem, sok gyakorlati szempont figyelembevételével.
A gyógyítás mellett hétköznapi életben is használható életmód vezetési tanácsadást is folytatok.
A gyógyításban mindig nyitott voltam a magas szintű új technikákra, a pácienseket kevésbé megterhelő, de hatásos, professzionális kezelési formákra.

1 éve találtam rá a PelviPower technikára.
Külföldi kollégáim nagyszerű eredményei, a pácienseik megelégedettsége miatt úgy döntöttem, hogy Magyarországon először, kibővítem rendelésemet ezzel a módszerrel is.
Ez a gátizom gyengeséggel járó kórképek kezelésében, az intim torna és a lézeres műtéti beavatkozás között egy igazán nagyszerű és hatásos kezelés. egy hatékony non invazív módszer!

Óriási előnye, hogy ezt utcai ruhában el lehet végezni, kényelmesen, szép körülmények között.

Fő indikációs területei, az inkontinencia (vizelet és széklet is!) farizom, gátizomzat beidegzési zavarainak kezelése, szülés után kialakult renyhe gátizom működés javítása, prosztata műtét után kialakult vizelet elcsepegés, akut és krónikus derékfájás kezelésére, gyógyítására szolgál.
Nagyon fontos még a tudatos, sportos életvitelnél, az inkontinencia megelőzésére is.