Navelo Shop

INKONTINENCIA TESZT

Inkontinencia teszt

Van-e Önnek akaratlan vizeletvesztése (pl. köhögésre, nevetésre, tüsszentésre, emelésre, vagy parancsoló vizelési inger mellett, vagy attól függetlenül jelentkező)
igen, van vizeletvesztés
Nincs akarattól független vizeletvesztés

Ismert-e az Ön számára, hogy az inkontinencia melyik fajtája lehetséges Önnél?
 
Stressz (terheléses) vizeletinkontinencia: (hasi erőkifejtésnél, köhögéskor, erőlködéskor, tüsszentéskor emelésekor bekövetkező akaratlan vizeletvesztés)
Sürgősségi vagy késztetéses (urge) (hirtelen, erős vizelési ingert követő akaratlan vizeletvesztés)
Kevert inkontinencia (az előző két inkontinencia típus a stressz és a késztetéses vizeletinkontinencia panaszok együttes megléte.)

Ismeri a lehetséges kiváltó okot?
 
Szülés utáni inkontinencia
Változó kor inkontinenciája
Prosztataműtét utáni vizeletvesztés
Egyéb ok

Milyen súlyosak a panaszai?
 
enyhe (csöpög)
közepes (szivárog)
súlyos (folyik)

Milyen rég állnak fenn panaszai?
 
néhány hónapja, vagy annál rövidebb ideje
egy éve
több, mint egy éve

Önnek szerencsére nincs vizelettartási problémája!

Azonban fontos lehet és érdekelheti: Ellenőrizze le biofeddback tréninggel, hogy mennyire képes medencefenék izmait célzottan edzeni, monitoron láthatja az eredményt. Ez akkor is ajánlott, ha nem szenved inkontinenciában, de akár megtanulni, vagy akár kontrollálni szeretné a helyes edzést!

";

Inkontinencia teszt

Inkontinencia

Inkontinencia gátolja Önt mindennapi tevékenységeiben?
Akkor PelviPower magnetoterápia kezelés a legmodernebb technológiával. Legyen az vizelettartási probléma, vagy a meggyengült medencefenék izomzat következtében kialakult hátfájás, akkor a Pelvipower magnetoterápia és a biofeedback edzés együttes terápiája segíthet
A vizelettartás problémája kezelhető!
Ne habozzon, kérje ingyenes próbatréningünket!

Gátizom Ingyenes próbatréning Vizeletcsepegés Prostatectomia, prosztataműtét utáni kezelés vizelettartásra Kezelési lehetőségek Prosztataműtét után Inkontinencia-mágnesterápia PelviPower tréning árak Stresszinkontinencia, túlfolyásos inontinencia Szülés után Sürgősségi inkontinencia Gátizomtorna Mágnesszékes kezelés Prostata betegség Inkontinencia-Biofeedback Kezelés, gyógyítás Vizelettartás Hólyaggyengeség, gyakori vizelési inger - inkontinencia kezelés Inkontinencia kezelés
Egészségpénztári kártyát elfogadunk